607 547 643 info@espaideo.es

Lloguer de Sales

Posem a disposició d'autònoms, emprenedors, empreses, associacions o qualsevol entitat, tres sales totalment equipades per al desenvolupament dels seus propis plans de formació o esdeveniments.

Sala de Reunions

Tenim una Sala de Reunions en la qual podràs organitzar una entrevista de treball, presentació comercial o una reunió amb el teu equip o clients quan ho vulgues. Disposa de connexió ADSL d’alta velocitat i televisió, que alhora funciona com projector.

Sala Multiusos

Si estàs pensant en realitzar un esdeveniment de majors característiques i precises d’una sala àmplia i lluminosa on poder impartir classes formatives, seminaris, rodes de premsa, tallers, etc., disposem d’una Sala Multi-Usos amb ADSL d’alta velocitat, cadires de braç i 2 pissarres, una blanca i una altra digital, perquè pugues fer les teues presentacions.

Sala de Informàtica

T’oferim una aula d’Informàtica de 46 m2 amb capacitat per a 17 persones aproximadament, on podràs impartir qualsevol tipus de formació. Està totalment equipada amb 8 ordinadors, taules de 180×67 cm, llibreria, pissarra blanca, aire condicionat, llum blanca o natural i ADSL d’alta velocitat.

L’aula està situada al c / Sant Joan de Ribera, número 6, pis 1ª (interior del Centre Social).

La utilització d’aquesta sala és de 2 hores com a mínim i es facturaran com a màxim 8 hores al dia.

6 € / h – usuaris ocasionals

Telefona’ns al 607 547 643 o envia’ns un correu a info@espaideo.es.

Per a més informació, sobre preus i horaris, del lloguer de la sala d’informàtica, telefona’ns al 607 547 643 o envia’ns un correu a info@espaideo.es.